Crema de moresc


Una prova després del descobriment d'una finíssima sopa o crema de blat de moro al Restaurant Coure de Barcelona. El resultat és que va sortir boníssima i innovadora. Sofregit de ceba, moresc de llauna, del de posar a les amanides, aigua o llet i crema de llet. Després de trinxar en una batedora el moresc, la ceba confitada i llet per aclarir, s'ha de passar pel colador xinès. Hi vaig anar afegint llet i esprement per treure el màxim de suc i de gust del moresc. Un cop colat hi vaig afegir un potet de crema de llet remenat i ho vam servir servit en gotets amb una fulleta de menta.   La crema del Coure tenia una boleta de gelat amb gust d’herbes i menta.
Penjarem Foto!!!

Coca de recapte, tomaques amanides, salmó fumat i el remenat de patata, verdures i botifarra negra d'arròs del Roman, van completar un sopar improvisat que va resultar de Festa Major!!!, la de Vilabella. I per beure, Camí de la Font
Packaging Camí de la Font

Comentaris

Unknown ha dit…
Que bonic el mot moresc...

Recepta suggerent i cuinera inspirada... Em balla pel cap que a l'Empordà en feien una semblant però més tardorenca, amb xuia de porc torrada al damunt. Miraré de recordar qui era la cuinera.

Petons guapa i sempre bon profit.

Entrades populars d'aquest blog

Els bunyols de vent

La nostra carbassa i els bunyols (II)